OUTLET Aanbieding Heavy Duty connect tegel met 100% EPDM toplaag | 100x100cm | 2cm dik

Referentie SVEASYOUT Category

De rubberen kliktegels hebben een strak design en bieden volop comfort tijdens uw work out. Dankzij de EPDM toevoeging wordt een zeer slijtvast materiaal gecreëerd met hoge puntbelasting. Antislip structuur van de bovenlaag zorg voor de veiligheid en is daarnaast gemakkelijk schoon te maken of machinaal te reinigen. Voor de beste resultaat de tegels moet altijd in dezelfde richting worden gelegd (zie markering zijkant van de tegel). Let op! Dit product is uit kwaliteit klasse B met klein schoonheid foutje. U kunt de tegels eventueel verlijmen met High Tech kit. Voor meer informatie kunt u ons bellen.

Prijs is inclusief bevestiging connectors rubber tegel connector

20,95861,60 excl. BTW

20,95

Voordelen bij Sportvloer Online

Beschrijving

Installatie

rubber tegels kliksysteem
rubber tegel met verbinders en randen

Eenvoudige installatie. Elke 20 centimeter wordt een connector geplaatst. De connectoren zorgen ervoor dat de tegels perfect hij elkaar liggen en er geen naden ontstaan. Het is niet nodig om lijm of tape te gebruiken. Voor het afwerken van de zijkanten kunt u gebruikmaken van onze oploop/afwerkprofiel.

Uitstekende kwaliteit

rubber tegel shockdempend

Geproduceerd met een hoge densiteit. Door de extra harde persing en fijn rubber granulaat heeft deze tegel hoge weerstand bij het gebruik van zware gewichten en fitnessapparaten. Het fijne rubbergranulaat zorgt voor een mooie dichte structuur waardoor de mat eenvoudig schoon te maken is. Onze fitnesstegels zijn getest op geluidsreductie: 5 jaar fabrieksgarantie op alles behalve gebruikelijke slijtage. Bekijk test rapport. Het materiaal is getest op warmtegeleiding. Het kan gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Houdt u rekening mee dat de effectiviteit van de vloerverwarming minder wordt.

sportvloer tegel
sportvloer rubber tegel
rubberen tegel

Onderhoud en schoonmaken

schoonmaak rubber tegel

Schoonmaken dagelijks met water en een vochtige dweil. Voor maandelijks onderhoud kunt u gebruik maken van onze speciale sportvloer schoonmaakmiddel. Deze kunt u hier bestellen. 

 

Outlet producten kunnen niet retour

Extra informatie

Dikte

Afmeting

100cm x 100cm

Materiaal

Bottom: SBR with PU binder Top: 2mm glued HD sheet SBR+EPDM

Tolerantie

Lengte & breedte ±1.5%, Dikte ± 5%

Densiteit

Toplayer: 1000 kg / m3, Sublayer: 900 kg / m3

Schokabsorptie

61%

Garantie

B-keus tegel – geen montage garantie. 5 jaar garantie op slijtage

Kies kleur

Donkergrijs, Lichtgrijs

Kies eenheid

Losse tegels (€20,95 per tegel), Pallet (48 stuks – €17.95 per tegel)