Filters

Product Dikte

Product Breedte

Product Kleur

Hieronder vind u ons gehele assortiment aan sportvloeren

In het geval dat u nog niet precies weet wat u nodig heeft of wilt hebben kunt u hier naar de handige keuze informatie pagina.

Om uw trainingzaal helemaal af te maken is het nodig om een professionele rubber sportvloer te hebben. Al onze rubber fitness vloeren zijn antislip en garanderen de veiligheid van de gebruiker. Ook zijn onze antislip sportvloeren schokdempend, zo beschermen ze ook de ondervloer. De rubber sportvloeren kunnen zonder zorgen gelegd worden. Er is een goede weerstand bij puntbelasting en bovendien zijn de rubber antislip sportvloeren erg gemakkelijk in onderhoud. Bij ons kunt u fitness vloer op rol kopen of per tegel. U kunt ook kiezen voor goedkope fitness vloer.

Sportvloeren Voor Vloer Fysiopraktijk

Ook verminderd de fitness vloer geluiden en trillingen en zijn er geen giftige stoffen in het rubber, de vloeren voldoen namelijk aan alle Europese normen van RoHS, REACH en PAHS. Dit is belangrijk omdat dit garandeert dat er geen vervelende rubber geur (geurloos) vanaf komt en dat de fitnessomgeving dus niet zal stinken. De rubber sportvloeren voor fitness zijn dus ideaal voor het gebruik in sportschool maar ook in een home gym, je voorkomt geluidsoverlast bij huisgenoten of buren. Onze producten zijn zeer geschikt ook om te gebruiken als vloer in uw fysiopraktijk. Bovendien zijn onze rubber sportvloeren met oog voor prijs-kwaliteit verhouding gemaakt. Ze hebben een uitermate modern design voor een zeer betaalbare prijs. De rubber sportvloeren passen overal.