Geluidsdemping ⭐⭐⭐⭐⭐
Duurzaamheid ⭐⭐⭐⭐⭐
Gemakkelijk te reinigen ⭐⭐⭐⭐
Ecovriendelijk ⭐⭐⭐⭐⭐

Akoestisch isolatie voor sportscholen noppenschuim 100x60cm | 3cm dik

Referentie SPVONOPSCHUIM310060 Category

Geluidsabsorberend noppenschuim gemaakt van een hoogwaardig opencellig polyether. Het is van zeer goede kwaliteit, uitstekend bestand tegen veroudering. Dit schuim is gemaakt met een zeer sterke zelfklevende laag. Dit zorgt ervoor dat je de schuim makkelijk aanbrengt op elke oppervlakte. De vorm van de nop is fijn en spits. Dit geeft deze variant een zeer mooie uitstraling.

  • Uitstekend thermische en akoestische isolatie met demping effect.
  • Hoogwaardig opencellig polyetherschuim
  • Fijne noppenstructuur
  • Sterke zelfklevende laag

 

Op voorraad – Voor 14:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden

Minimale afname is 2 stuks – 1,2m2

13,50

Staffelkorting
1 - 2 3 - 9 10 - 19 20 +
13,50 12,95 12,50 11,95

Voordelen bij Sportvloer Online

Beschrijving

Eenvoudig jouw muur, vloer, plafond bedekken met ons geluidsisolerende noppenschuim/ wandpanelen. Ideaal toepasbaar bij muziek oefenruimte, opnamestudio, feestzaal, studeerkamer, appartement en nog veel meer. Het noppenschuim is een zeer veerkrachtig en flexibel materiaal. Na indrukking komt het materiaal terug naar zijn oorspronkelijke vorm.

LET OP

Noppenschuim is voor een groot assortiment en toepassing te gebruiken. Hierdoor is het onmogelijk om eigenschappen of toepasbaarheid van dit product te garanderen in een specifieke toepassing. De klant is zelf verantwoordelijk voor het onderzoeken van eigen toepassing, geldende normen en richtlijnen. Bij twijfelen een specialist raadplegen. Houdt u er rekening mee dat ons noppenschuim te gebruiken is voor particulieren en niet in de publieke sector. Daar gelden andere brandnormen. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de juiste toepassing van het product.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kies eenheid

, ,