Geluidsdemping ⭐⭐⭐⭐⭐
Duurzaamheid ⭐⭐⭐⭐⭐
Gemakkelijk te reinigen ⭐⭐⭐⭐
Ecovriendelijk ⭐⭐⭐⭐⭐

Professionele Noppenschuim akoestisch geluidsisolatie voor sportscholen 100x50cm | 3cm dik

Referentie SPVONOPSCHUIM310050 Category

Geluidsabsorberend noppenschuim zelfklevend gemaakt van een hoogwaardig opencellig polyether. Het is van zeer goede kwaliteit, uitstekend bestand tegen veroudering. Dit schuim is gemaakt met een zeer sterke zelfklevende laag. Dit zorgt ervoor dat je de schuim makkelijk aanbrengt op elke oppervlakte. De vorm van de nop is fijn en spits. Dit geeft deze variant een zeer mooie uitstraling.

  • Uitstekend thermische en akoestische isolatie met demping effect.
  • Hoogwaardig opencellig polyetherschuim
  • Fijne noppenstructuur
  • Sterke zelfklevende laag

Minimale afname is 2 stuks

13,50

Staffelkorting
1 - 2 3 - 9 10 - 19 20 +
13,50 12,95 12,50 11,95

Voordelen bij Sportvloer Online

Beschrijving

Eenvoudig jouw muur of plafond bedekken met ons geluidsisolerende noppenschuim/ wandpanelen. Ideaal toepasbaar bij hobby ruimte, muziek oefenruimte, opnamestudio, feestzaal, studeerkamer, appartement en nog veel meer. Het noppenschuim is een zeer veerkrachtig en flexibel materiaal. Na indrukking komt het materiaal terug naar zijn oorspronkelijke vorm.

Verwerking

De IsoDemp noppenschuim geluidsisolatie is makkelijk op maat te snijden met een scherpe stanleymes. Voor de beste zelfklevende resultaat dient de ondergrond droog, stof en vetvrij te zijn. Bij rauwe ondergrond adviseren wij eerste deze eenzijdig te behandelen met hechtingmiddel (contactlijm)

Disclaimer

Onze informatie is met zorg samengesteld.
Aan deze teksten kunnen echte geen rechten worden ontleend en wijzing zijn onder voorbehoud.

LET OP

Noppenschuim is voor een groot assortiment en toepassing te gebruiken. Hierdoor is het onmogelijk om eigenschappen of toepasbaarheid van dit product te garanderen in een specifieke toepassing. De klant is zelf verantwoordelijk voor het onderzoeken van eigen toepassing, geldende normen en richtlijnen. Bij twijfelen een specialist raadplegen. Houdt u er rekening mee dat ons noppenschuim te gebruiken is voor particulieren en niet in de publieke sector. Daar gelden andere brandnormen. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de juiste toepassing van het product.

Extra informatie

Kleur

Donkergrijs/Zwart

Treksterkte

90 kPa (ISO 1798)

Rek bij breuk

180% (ISO 1798)

Densiteit

25 kg/m3 (ISO-845)

Compressie set

≤ 6 (22h, 50%, 70 °C) (DIN EN ISO 1856)