Geluidsdemping ⭐⭐⭐⭐⭐
Duurzaamheid ⭐⭐⭐⭐
Gemakkelijk te reinigen ⭐⭐⭐⭐
Ecovriendelijk ⭐⭐⭐⭐

EasyConnect Heavy Duty Zwart/Grijs rubber tegel | 100x100cm | 2cm dik

Referentie SV-011020100100ST Categories , , ,

Deze grijze rubber tegels hebben een klik systeem aan de onderzijde van de tegel, hierdoor blijft de vloer altijd goed liggen en blijven de naden gesloten. De tegels hebben een strak design en bieden volop comfort tijdens uw work out. De industriële look geeft de vloer in uw fitnessruimte een zelfverzekerd en stoer karakter. Dankzij de EPDM toevoeging wordt een zeer slijtvast materiaal gecreëerd met hoge puntbelasting. Antislip structuur van de bovenlaag zorg voor de veiligheid en is daarnaast gemakkelijk schoon te maken of machinaal te reinigen.

Voor het afwerken van de randen kunt u onze rubber oploop profiel gebruiken SV2004 zwart of SV2005 zwart met witte spikkeltjes.

Voor deze grijze rubber tegel heeft u de tegel connectoren nodig. Deze zijn apart bij te bestellen. U heeft gemiddeld 7 connectoren per tegel nodig.

Minimale afname is 4 stuks

47,50

Staffelkorting
1 - 9 10 - 29 30 - 49 50 +
47,50 44,50 43,50 42,50

Voordelen bij Sportvloer Online

Beschrijving

Installatie

rubber tegels kliksysteem
rubber tegel met verbinders en randen

Eenvoudige installatie. Elke 20 centimeter wordt een connector geplaatst. De connectoren zorgen ervoor dat de tegels perfect hij elkaar liggen en er geen naden ontstaan. Het is niet nodig om lijm of tape te gebruiken. Voor het afwerken van de zijkanten kunt u gebruikmaken van onze oploop/afwerkprofiel.

Uitstekende kwaliteit

rubber tegel shockdempend

Geproduceerd met een hoge densiteit. Door de extra harde persing en fijn rubber granulaat heeft deze tegel hoge weerstand bij het gebruik van zware gewichten en fitnessapparaten. Het fijne rubbergranulaat zorgt voor een mooie dichte structuur waardoor de mat eenvoudig schoon te maken is. Onze fitnesstegels zijn getest op geluidsreductie: 5 jaar fabrieksgarantie op alles behalve gebruikelijke slijtage. Bekijk test rapport. Het materiaal is getest op warmtegeleiding. Het kan gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Houdt u rekening mee dat de effectiviteit van de vloerverwarming minder wordt.

sportvloer tegel
sportvloer rubber tegel
rubberen tegel

Onderhoud en schoonmaken

schoonmaak rubber tegel

Schoonmaken dagelijks met water en een vochtige dweil. Voor maandelijks onderhoud kunt u gebruik maken van onze speciale sportvloer schoonmaakmiddel. Deze kunt u hier bestellen.

Extra informatie

Dikte

Kies kleur

,

Afmeting

100cm x 100cm

Materiaal

Bottom: SBR with PU binder Top: 2mm glued HD sheet SBR+EPDM

Tolerantie

lengte en breedte ± 2%, dikte ± 5%

Densiteit

Toplayer: 1000 kg / m3, Sublayer: 900 kg / m3

Schokabsorptie

61%

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie op alles behalve gebruikelijke slijtage