Geluidsdemping ⭐⭐⭐⭐⭐
Duurzaamheid ⭐⭐⭐⭐
Gemakkelijk te reinigen ⭐⭐⭐⭐⭐
Ecovriendelijk ⭐⭐⭐⭐

EasyConnect High Tech Rubber Tegel Kliksysteem | 100x100cm | 2cm dik

Referentie RWCONFIFTEEN Categories ,

Deze rubber tegels 2cm dik hebben een klik systeem aan de onderzijde van de tegel, hierdoor blijft de vloer altijd goed liggen en blijven de naden gesloten. De High Tech Rubber Tegel met een kliksysteem hebben een strak design en bieden volop comfort tijdens uw work out. Dankzij de EPDM toevoeging wordt een zeer slijtvast materiaal gecreëerd met hoge puntbelasting. Antislip structuur van de bovenlaag zorg voor de veiligheid en is daarnaast gemakkelijk schoon te maken of machinaal te reinigen. Voor de beste resultaat de tegels moet altijd in dezelfde richting worden gelegd (zie markering zijkant van de tegel).

Prijs is inclusief bevestiging connectors (7x per tegel)rubber tegel connector

Minimale afname is 4 stuks

32,95

Staffelkorting
1 - 9 10 - 29 30 - 49 50 +
44,95 42,95 40,95 39,90

Voordelen bij Sportvloer Online

Beschrijving

Installatie

rubber tegels kliksysteem
rubber tegel met verbinders en randen

Eenvoudige installatie. Elke 20 centimeter wordt een connector geplaatst. De connectoren zorgen ervoor dat de tegels perfect hij elkaar liggen en er geen naden ontstaan. Het is niet nodig om lijm of tape te gebruiken. Voor het afwerken van de zijkanten kunt u gebruikmaken van onze oploop/afwerkprofiel.

Uitstekende kwaliteit

rubber tegel shockdempend

Geproduceerd met een hoge densiteit. Door de extra harde persing en fijn rubber granulaat heeft deze tegel hoge weerstand bij het gebruik van zware gewichten en fitnessapparaten. Het fijne rubbergranulaat zorgt voor een mooie dichte structuur waardoor de mat eenvoudig schoon te maken is. Onze fitnesstegels zijn getest op geluidsreductie: 5 jaar fabrieksgarantie op alles behalve gebruikelijke slijtage. Bekijk test rapport. Het materiaal is getest op warmtegeleiding. Het kan gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Houdt u rekening mee dat de effectiviteit van de vloerverwarming minder wordt.

sportvloer tegel
sportvloer tegel
rubberen tegel

Onderhoud en schoonmaken

schoonmaak rubber tegel

Schoonmaken dagelijks met water en een vochtige dweil. Voor maandelijks onderhoud kunt u gebruik maken van onze speciale sportvloer schoonmaakmiddel. Deze kunt u hier bestellen.

Extra informatie

Kies kleur

, , , , ,

Dikte

Afmeting

100cm x 100cm

Materiaal

Bottom: SBR with PU binder Top: 2mm glued HD sheet SBR+EPDM

Tolerantie

Lengte & breedte ±1.5%, Dikte ± 5%

Densiteit

Toplayer: 1000 kg / m3, Sublayer: 900 kg / m3

Schokabsorptie

61%

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie op alles behalve gebruikelijke slijtage